Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Verzending

Motorbandenbaas.nl werkt samen met DPD. Dit is een zeer betrouwbare partner wat betreft het verzenden en bezorgen van de door u bestelde motorbanden. De door u bestelde motorbanden worden binnen 24 uur geleverd bij bestellen voor 15:00 uur. DPD bezorgt onze pakketten alleen op werkdagen.

Besteld u een motorband op vrijdag voor 15:00 uur dan kunt u deze maandag verwachten. Besteld u op een vrijdag na 15:00 uur dan kunt u het pakket dinsdag verwachten.

Maak gebruik van onze gratis verzending. Bij bestellingen boven de €100,- hoeft u geen verzendkosten te betalen, dat doen wij met alle plezier voor u. Blijft u onder de €100,- dan kost het verzenden van een pakket slechts €5,50

Het bestellen van motorbanden is bij BandenBaas simpel en goedkoop, hier nogmaals de voordelen op een rij.

vink motorbandenbaas.nlVandaag besteld morgen in huis.
vink motorbandenbaas.nlGratis verzending bij bestelling boven de €100,-
vink motorbandenbaas.nlUw pakket is altijd verzekerd bij het versturen.
vink motorbandenbaas.nlBezorging op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur.
vink motorbandenbaas.nlEr wordt altijd een handtekening gevraagd bij het overdragen van het pakket.

 

Bent u niet thuis op tijdstip van bezorgen?

Het kan voorkomen dat u niet thuis bent op het moment van bezorgen. Dit is geen probleem, de DPD bezorger komt de volgende werkdag uw pakket nogmaals aanbieden. Bent u voor de tweede maal niet thuis dan laat de bezorger van DPD een bericht achter, waarin de mogelijkheden van een derde bezorgmoment worden getoond.

Op de website www.nieuwelevering.nl kunt u zelf bepalen waar en wanneer u het derde bezorgmoment wilt inplannen. Dit kan bijvoorbeeld op uw werk zijn, of bij uw buren. Bij het afleveren  van de door u gewenste motorbanden wordt om een handtekening gevraagd. Zo weten we altijd dat de motorbanden veilig zijn aangekomen, tevens weten we wie het pakket heeft aangenomen. U kunt er ook voor kiezen het pakket af te halen op een van de afhaalpunten van de DPD.