Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Uw privacy

Privacy vind de organisatie achter motorbandenbaas.nl heel erg belangrijk. Bij het bestellen van motorbanden beschermen wij uw gegevens met de grootst mogelijke zorg. U kunt altijd bij ons terecht met vragen omtrent privacy.
 

Motorbanden kopen is bij ons Veilig!

Wanneer u winkelt bij motorbandenbaas.nl of een andere webshop van BandenBaas, bent u een van de honderden bezoekers per maand. Met zoveel bezoekers en klanten is het van groot belang dat de website goed is beveiligd. Daarom is onze betaalomgeving voorzien van Secure Sockets Layer (SSL). Ons SSL certificaat wordt verzorgt door SISOW.

Alle gegevens die Bandenbaas van u ontvangt voor het kopen van een motorband worden versleuteld verstuurd. Op deze manier is het voor derden niet mogelijk om uw gegevens over te nemen. BandenBaas garandeert dat u zonder zorgen bij ons motorbanden kunt bestellen, alle transacties zijn 100% veilig.

Bij het kopen van motorbanden wordt alle gevoelige informatie via encryptie verstuurd. Deze informatie wordt beveiligd opgeslagen en beschermd op een speciale server. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor bijvoorbeeld verzending, facturering of de klantenservice.
 

BandenBaas beschermt uw privacy op verschillende manieren:

Privacy motorbandenWe versleutelen alle gegevens verkregen bij betaling.
Privacy motorbandenWe slaan geen betaalgegevens op van onze klanten.
Privacy motorbandenWe delen of verkopen nooit klantgegevens aan derden.
Privacy motorbandenBandenBaas werkt volgens de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens)

Bandenbaas ontvangt alleen de gegevens die u vrijwillig verstrekt, bijvoorbeeld bij het kopen van motorbanden. Deze gegevens worden alleen gebruikt in onze eigen organisatie en worden niet gedeeld met derden.
 

Voor de volgende punten kunt u altijd contact met ons opnemen:

Privacy motorbandenU wilt weten welke gegevens er van u bij ons bekend zijn.
Privacy motorbandenHet wijzigen van gegevens die BandenBaas van u heeft.
Privacy motorbandenHet verwijderen van al uw gegevens.
Privacy motorbandenKlacht of het uiten van uw zorgen.

Wilt u meer weten over ons SSL certificaat bezoek dan de website van onze SSL provider SISOW. Dit is een professionele partij die vele transacties over het internet verzorgt. 

Wilt u meer weten over het WBP, bezoek dan eens de volgende website. Hier wordt uitgelegd wat deze wet precies in houd en wat uw rechten zijn in verband met de registratie van uw gegevens.