Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Motorbanden

Motorbanden zijn de belangrijkste onderdelen van de motor! Het enige contact dat u heeft met het wegdek is doormiddel van de motorbanden. Elke situatie vereist zijn eigen soort motorband. Op de website van BandenBaas.nl kun u die motorbanden vinden die perfect bij uw situatie passen.

In ons assortiment kunt u motorbanden vinden en de daarbij behorende accessoires. BandenBaas.nl is een motorbanden specialist. Bij ons bent u aan het goede adres voor motorbanden voor zowel uw classic, cross motor, custom bike, tour motor, racer, sport motor, supersport en ga zo maar door.

BandenBaas.nl profileert zich als een specialist op het gebied van motorbanden, quadbanden en scooterbanden. Door het specialiseren in motorbanden groeit het bedrijf jaar op jaar. Het bedrijf is opgestart in 2008 en heeft een snelle groei doorgemaakt. Mede door de snelle service en goed klantcontact is de Klanttevredenheid zeer hoog. Heeft u een motorband bij ons besteld, laat dan gerust een review achter.
 

Goedkope motorbanden

De goedkoopste motorbanden kunt u vinden op BandenBaas.nl. Bij ons kunt u tegen zeer scherpe prijzen motorbanden kopen. Het kopen van motorbanden gaat bij ons simpel en snel. Als u vandaag besteld, dan heeft u de motorbanden morgen in huis!
 

Motorbanden kopen!

Nederlanders en Belgen rijden behoorlijk wat kilometers met hun motorbanden. In een gemiddeld jaar wordt er zo een 1,8 miljard kilometer op motorbanden gereden, dit zijn jaarlijks vele duizenden motorbanden die versleten worden. In het jaar 2010 reden er zo een 600.000 motoren in Nederland en België. De leefttijdgroep die het meest gebruik maken van de motor  zijn mannen tussen de 35 en 54 jaar. Er zijn meer als een half miljoen Nederlanders met een motor rijbewijs, slechts de helft maakt hier actief gebruik van.