Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Betaal mogelijkheden

Om het bestellen van motorbanden zo simpel en plezierig mogelijk te maken, heeft de website van motorbandenbaas.nl keuze uit een aantal betaalmogelijkheden. Op deze pagina worden de betaalmogelijkheden besproken.

De betaalomgeving van motorbandenbaas.nl is uitgerust met SSL, betalen is dus altijd 100% veilig. Hier kunt u meer over lezen in Uw privacy. Er is ook aan onze Belgische en Duitse klanten gedacht wat betreft betaalmogelijkheden.

BandenBaas bied u de volgende mogelijkheden:

motorbandenbaas.nl100% veilig betalen.
motorbandenbaas.nlGratis betaal mogelijkheden, nooit kosten achteraf.
motorbandenbaas.nlSimpel en snel.
motorbandenbaas.nlBetalen vanuit het buitenland


iDEAL

Het iDEAL gebruik stijgt jaar op jaar. De betaalmethode is zeer populair in Nederland en is op het moment marktleider. Het voordeel van iDEAL is dat u op een simpele en veilige manier de gewenste motorbanden kunt betalen. Bijna alle banken in Nederland bieden het aan. U kunt altijd betalen in de eigen bankomgeving wat vertrouwen schept, er is dus ook geen speciale software nodig om gebruik te maken van iDEAL.

Het betalen met iDEAL is gratis en wordt door de volgende banken aangeboden:

motorbandenbaas.nlABN AMRO

motorbandenbaas.nlKnab

motorbandenbaas.nlASN Bank

motorbandenbaas.nlRabobank

motorbandenbaas.nlFriesland Bank

motorbandenbaas.nlSNS Bank

motorbandenbaas.nlING

motorbandenbaas.nlTriodos Bank

 

Nog een voordeel van iDEAl is dat bij het afrekenen van uw motorbanden, het te betalen bedrag meteen op de rekening van BandenBaas verschijnt. De bestelde motorbanden kunnen hierdoor sneller verzonden worden. Besteld u voor 15:00, dan kunt u de motorbanden de volgende dag al ontvangen.
 

Overboeken

Na iDEAL is overboeken de meest populaire manier van betalen. Voor veel mensen geeft overboeken nog steeds een erg veilig gevoel. U kunt in de eigen bankomgeven het verschuldigde bedrag overmaken naar de rekening van BandenBaas.

Bij het afrekenen van uw motorbanden kunt u kiezen u voor een aantal betaalmogelijkheden, kies hier voor een overboeking. Vervolgens krijgt u een E-mail toegezonden waarin de betaalgegevens van BandenBaas bekend worden gemaakt. Klik hier voor een voorbeeld van deze E-mail. Het betalingsverkeer wordt verzorgd door SISOW dit is een bekende en betrouwbare partner, SISOW zorgt ervoor dat het te betalen bedrag op de juiste manier wordt verwerkt.

Het betalen via een overboeking is altijd gratis en 100% veilig. Als u kiest voor het overboeken van het te betalen bedrag, dan moet u er rekening mee houden dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag op de rekening van BandenBaas verschijnt. De bestelde motorbanden worden verzonden als de factuur is voldaan.

 

Bestellen vanuit het buitenland.

Bandenbaas verzend zijn motorbanden en aanverwante artikelen ook over de grens. Om het u als buitenlandse klant zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u bij ons op uw vertrouwde manier betalen. Zo kunt u gebruik maken van Sofort Banking, Mister Cash/Bancontact of een overboeking.

U kunt zelf kiezen welke betaalmogelijkheid uw voorkeur heeft. Met deze betaalmogelijkheden kunt u de gewenste motorbanden veilig en zonder kosten betalen. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.